vip-cleaning

Polieren & simoniseren

Na deze behandeling zal u wagen aanzienlijk minder krassen hebben ook garanderen we u de beste diepteglans (hoogglans) in België verkrijgbaar!

Bovendien word de lak van u wagen zodanig goed beschermd zoals u dit nergens anders zult vinden in België! ( Bescherming afkomstig uit Duitsland )

Jarenlang hebben we verschillende vernissoorten van verschillende automerken bestudeerd, om zo perfect te kunnen nagaan welke bescherming uw persoonlijk voertuig nodig heeft!

Ook is het zo dat wij eerst nagaan ( bij uw voertuig ) door middel van een Microscopisch vergrootglas en andere toebehoren, welke werkzaamheden er precies moeten gebeuren voor het beste resultaat!
 
Deze controle gebeurd altijd zowel bij het EXTERIEUR als ook bij het INTERIEUR
  

Een wagen perfect Polieren dat kan, maar men moet beschikken over:

- De juiste producten (waar men ook echt van weet welke substanties erin verwerkt zijn zodat de
   vernis precies de behandeling krijgt die hij nodig heeft!

-   De juiste machines die zonder twijfel ook nodig zijn voor een goed resultaat!
   
-   En vooral een jarenlange ervaring zodat men goed weet waar men mee bezig is! Polieren is een 
    kunst, en mag zeker niet onderschat worden ! Vraag dit maar eens aan een Carrosseriebedrijf, zij
    zullen u dit kunnen bevestigen!
 
Ons assortiment is groot aan zorgvuldig gekozen machines & producten die het toelaten op de best mogelijke manier te kunnen polieren & vooral ook beschermen.

Ondertussen weten we dus al dat polieren en simoniseren meer is dan men denkt, het is echt vakwerk en je moet goed weten waar je mee bezig bent voor een goed resultaat, hoe beter men is uitgerust met machines, producten, en werkervaring, hoe beter het resultaat zal zijn!
(afhankelijk ook welk type van vernis de wagen heeft)!

Elk merk van wagen heeft een ander type vernis! Dat is juist hetzelfde als met de textiel van u interieur (zoals hierboven vermeld) Een Duits voertuig heeft een volledig andere vernislaag dan bv een Japanse of franse wagen, ze verschillen allemaal!

LET OP! Wat er veel word aangeboden zijn goedkope Polier en simoniseerbehandelingen laat u hierdoor niet misleiden! Het is onmogelijk om de lak van u voertuig perfect te polieren simoniseren en beschermen voor bv een prijs van €125! Deze goedkope behandelingen zijn enkel goed als u van plan bent uw voertuig te verkopen of te verhuren!
Zulke vlugge behandelingen blijven enkel een paar maanden goed, (+- 2 a 3 maand) en zijn in sommige gevallen zelfs helemaal af te raden doordat ze de vernis van u wagen helemaal verknoeien!

EEN VOORBEELD:
Stel u voor een wagen perfect te laten polieren simoniseren en beschermen voor +- €150 als zelfstandige moet je deze in een tijd van 4 uren kunnen afwerken om er zelf wat aan verdienste over te kunnen houden, maar een voertuig in 4 uren perfect afwerken is onmogelijk! Veel te vaak hebben we ondervonden dat mensen die zulke behandelingen laten uitvoeren zeer ontevreden waren! Voor een goede (perfecte) behandeling is er tijd (geduld) nodig, ga eens voor uzelf na wat u voertuig gekost heeft, wij zorgen ervoor dat uw voertuig (uw investering) zo veel mogelijk zijn waarde behoud door hem op de juiste en enige manier te bewerken! Nogmaals herhalen we graag dat deze goedkope behandelingen ook bij ons te verkrijgen zijn, maar raden dit enkel en alleen aan voor verkoop zodat uw voertuig de 1ste maanden mooi blijft zodat u hem kunt presenteren.     

In de 20 jaar ervaring dat wij ondertussen al hebben (jong begonnen) weten wij heel goed waar we mee bezig zijn, ook zijn we uitgerust met de beste machines en toebehoren op de markt verkrijgbaar voor een schitterend resultaat (zowel voor het EXTERIEUR als ook voor het INTERIEUR)
 

Er is veel verschil tussen Polieren & de lak beschermen!

Veel mensen weten dit spijtig genoeg niet, en ze denken dat Polieren of simoniseren al de nodige bescherming bied, wat zeker NIET ZO IS ! Polieren (voor diepere krassen) en Simoniseren (voor minder diepe krassen) is goed als voorbereiding voor de bescherming die er nadien moet opkomen.

Polieren en Simoniseren alleen bied dus niet de juiste bescherming, iedereen die dit beweerd heeft gebrek aan kennis ! (of is verkeerd ingelicht) ook producten die (zogezegd) kant en klaar zijn (alles in 1) werkt zeker niet zoals het moet!

Een gewone Polier en simonisbeurt blijft goed voor maximum 2 a 3 maand, als men daar dan € 150 voor wil betalen is dit een kostelijk grapje (tenzij u van plan ben u voertuig te verkopen)!

Om nog maar eens even te herhalen: Veel mensen denken dus dat een wagen laten polieren hetzelfde is als een wagen laten beschermen
Let op ! Want dit is echter niet zo! Wie na het polieren niet de juiste bescherming kiest kan de vernis meer schade toebrengen dan herstel! (Meer info hierover kunt u verkrijgen via telefonisch contact)
  
Let op ! Niet ieder product in de winkel geeft u wagen de bescherming die hij nodig heeft! Integendeel sommige producten tasten zelfs u vernis aan!

Onze werkzaamheden daarentegen zorgen ervoor dat u voertuig een ongelofelijk mooie diepteglans zal krijgen, en ook zal deze glans bewaard blijven voor minimum 1 jaar! (deze behandeling raden wij uiteraard niet aan als u van plan bent het voertuig te verkopen) dan is het aan te raden een goedkopere behandeling te nemen die goed is voor 2 a 3 maand!

VIP Cleaning

Zultseweg 178

8790 Waregem - tussen Gent & Kortijk

TEL: 056 44 39 65

GSM: 0475 22 11 12

  BTW  BE 673.389.836 

mail

Bij ons is iedereen een V.I.P.

WIJ BEHANDELEN ALLE VOERTUIGEN !
Auto’s (alle merken)
Lichte en zware Vracht
Bestelwagens
Exclusive Cars
Tuning Cars
Old-timers
Mobilehomes
Bussen
Boten
Sportvliegtuigen
Motoren
Quad’s
Losse Tapijten (ook van in huis)
Losse zetels & stoelen (ook van in huis)
Vip cleaning Waregem

Daniel Wanninger - laatste aanpassing 14/03/2011